Breaking News

Η συγκίνηση της Ευαγγελίας Μουμούρη: «Μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη Μπότση - Το περιμέναμε πολλά χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δυσκολεύτηκε να μιλήσει, λόγω συναισθηματικής φόρτισης, η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία αναφέρθηκε στη δημόσια καταγγελία που έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου... 

Η ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Pop Up», όπου είπε - μεταξύ άλλων - συγκινημένη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη φίλη μου (Τζένη Μπότση), που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, κατάφερε να βρει την κατάλληλη στιγμή γι' αυτήν για να μπορέσει να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια αυτό... 

Αυτά που συνέβαιναν τα συζητούσαμε, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου... Φυσικά και μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κoρίτσια, αλλά αυτά τα τρία κoρίτσια βρήκαν τη δύναμη να το πουν αυτή τη στιγμή.... Yπάρχουν κι άλλες γυναίκες και το γνωρίζουμε... Χρειάζεται σθένος να βγει και να το καταγγείλεις.

Κοιμόμουν κάθε μέρα και παρακαλούσα να ξυπνήσω και να δω την καταγγελία... Δεν μιλάμε για λεκτική βία, μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό, αρρωστημένο... Αυτά τα κoρίτσια δεν είναι τρελά για να βγουν να το πουν έτσι. Είναι σοβαρή η καταγγελία τους, όπως είναι σοβαρός και ο τρόπος που έγινε. Πήγαν σε δικηγόρο.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτό που συνέβη, είμαστε όλοι μαζί σ' αυτό. Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου κι ας γίνει παράδειγμα να μην γίνονται αυτά στο θέατρο. Εμείς ζούμε στο θέατρο, είναι σαν να συμβαίνει αυτό μέσα στην οικογένειά μας...».

Δείτε το βίντεο.