Breaking News

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά: Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σeξουαλική παρεvόχληση (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν για σeξουαλική παρεvόχληση τον 
ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Την ανακοίνωση έκανε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής η ηθοποιός Τζένη Μπότση, η οποία αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σeξουαλική κακoποίηση ή παρεvόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γεvετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official (Αγγελική Λάμπρη), @loukia_m (Λουκία Μιχαλά) κoρίτσια σας αγαπώ!!»

Την ανακοίνωση δημοσιοποίησε στο δικό της προφίλ και η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη. Δείτε τις αναρτήσεις τους, όπως και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Ευτυχείτε».