Breaking News

Δ. Μπέλλος - Μ. Μπέη: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία τους με το Happy Day (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη oλοκλήρωσαν πρόωρα τη συνεργασία τους με το Happy Day, που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και έκανε πρεμιέρα για τη σεζόν η πρωινή εκπομπή του Alpha.

Οι δύο σεφ και πρώην παίκτες του MasterChef - που είναι και ζευγάρι - δεν θα συνεχίσουν στην εκπομπή, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μια συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους με την παραγωγή. Συγκεκριμένα είπε:

«Με τη Μαρία και τον Δημήτρη συμπορευτήκαμε αυτούς τους πρώτους μήνες στην εκπομπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μπήκαν στην καρδιά μας, μπήκαν στα σπίτια σας, αλλά δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Από τη Δευτέρα δεν θα τους βλέπετε πια στην εκπομπή. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μια συμφωνία που είχαν κάνει με την παραγωγή. Το ξεκαθαρίζω ότι δεν υπάρχει καβγάς. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο παρασκηνιακά.

Όλα είναι πολύ καλά και με μεγάλη χαρά θα είμαστε εδώ να προωθήσουμε το κανάλι τους στο YouTube, που ετοιμάζουν και να τους φιλοξενήσουμε ξανά γιατί πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά μπήκαν στην καρδιά μας. Τους ευχόμαστε ό,τι το καλύτερο. Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνουν».