Breaking News

Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκροί δύο γιατροί που είχαν πάει για ορειβασία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία, που βύθισε την πόλη της Λάρισας στο πένθος, σημειώθηκε χθες στον Όλυμπο, καθώς από την παρέα τριών γιατρών που είχαν πάει για ορειβασία, οι δυο καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα. 

Ο τρίτος της παρέας ειδοποίησε τις αρχές για τον απεγκλωβισμό, αλλά ήταν αργά. Οι γιατροί δούλευαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μάχονταν τον κορονοϊό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για τον άδικο θάνατο δύο μάχιμων γιατρών, μετά από τραγικό ατύχημα στον Όλυμπο. Η ιατρική κοινότητα αλλά και η κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη. Ο πρόωρος θάνατος των δύο συναδέλφων ενός αναισθησιολόγου και ενός παθολόγου-εντατικολόγου, επιμελητών Α΄ της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρισας, από πτώση χιονοστιβάδας στο βουνό των Θεών, κατά την άσκηση του αγαπημένου τους αθλήματος της ορειβασίας, μας συγκλονίζει και ταυτόχρονα μας προβληματίζει γιατί ο χαμός τους αφαιρεί από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού δύο αξιόλογους επιστήμονες. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους».

Δείτε το ρεπορτάζ του Άρη Κουτσιούκη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».