Breaking News

Κ. Παπουτσάκη για συνεργασία της με Γ. Κιμούλη: «Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα, έχασα τη φωνή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για λεκτική βία στο χώρο του θεάματος μίλησε χθες η Κατερίνα Παπουτσάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός ήταν η τρίτη που υποδύθηκε τη "Ρίτα" στην παράσταση "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα", για την οποία είχε μιλήσει και η Ευδοκία Ρουμελιώτη... Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη:

«Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό της Ζέτας Δούκα και κάθε γυναίκας ή άνδρα... Ο Γιώργος Κιμούλης δεν ξεπέρασε τα όρια στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία γιατί, ευτυχώς, ίσως ήμουν και τυχερή. Ίσως έβαλα τα όριά μου ή το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σ' αυτή την παράσταση.

Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, έχασα τη φωνή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά, που έχασα τη φωνή μου, δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή και κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση. Είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.

Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό, έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα από τη δική μου περίπτωση και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές. Εγώ μπόρεσα ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα...

Ήμουν η τρίτη "Ρίτα" στη σειρά οπότε είχαν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, αλλά μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να ήταν τα πράγματα στις προηγούμενες παραστάσεις».