Breaking News

Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει για τον Κωνσταντίνο Ρήγο: «Τα λεγόμενά μου ήταν χιουμοριστικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Τζένη Θεωνά, η οποία αναφέρθηκε στο πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία, καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». 

Να σημειωθεί ότι η όμορφη ηθοποιός και ο Δήμος Αναστασιάδης έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, όταν γεννήθηκε ο γιος τους Αρίωνας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη δήλωση της για τον Κωνσταντίνο Ρήγο, που παρεξηγήθηκε. Συγκεκριμένα, είχε πει στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου: «Με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο "Rocky Horror Show" που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική, ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα, με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ άσχημα... Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying... Το ξέρει, τα έχω και ηχογραφημένα. Είναι, επίσης, ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και γι' αυτό τον αγαπάμε».

Η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε: «Τα λεγόμενα ήταν συγκεκριμένα, αλλά ήταν χιουμοριστικά και γι' αυτό κατέληξα ότι τον αγαπάμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο Κωνσταντίνος, όμως, εγώ θεώρησα ότι έπρεπε κάπως να αποκατασταθεί. Έκανα κι ανάρτηση στο Instagram... Πρέπει να αποσαφηνιστεί γιατί ο Κωνσταντίνος Ρήγος με το χιούμορ που έχει και την προσωπικότητά του στηρίζει και σέβεται τους ηθοποιούς όσο λίγοι σκηνοθέτες. Η φροντίδα που έχω νιώσει στη σκηνή από τον Κωνσταντίνο είναι σπάνια».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.