Breaking News

Λονδίνο: Έξαλλη η Joan Collins - Κάλεσε την αστυνομία γιατί οι εργάτες στο κτίριο που διαμένει δεν φορούσαν μάσκες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Joan Collins φέρεται να επικοινώνησε χθες με την αστυνομία, καθώς στο κτίριο που διαμένει στο Λονδίνο κάποιες εργάτες κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τηλεοπτική «Alexis Colby» της «Δυναστείας» δήλωσε: «Ξύπνησα και βρήκα δύο εργάτες στο μπαλκόνι μου που δεν φορούσαν μάσκες, όπως και αρκετοί άλλοι που ανέβαιναν στις σκαλωσιές σε όλο το κτίριο».

Η παρουσία τους ανησύχησε τόσο την ίδια όσο και τον κατά πολύ νεότερο σύζυγό της. Η 87χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, συγγραφέας και αρθρογράφος και ο 56χρονος παραγωγός Percy Gibson είναι απομονωμένοι, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, καθώς ο κορονοϊός πλήττει έντονα τη Βρετανία.

«Να είστε προσεκτικοί στην καραντίνα και να μην έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους. Γιατί οι άλλοι πρέπει να εισβάλουν στην καραντίνα μου;» αναρωτήθηκε η Joan Collins.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο κτίριο, με τον Percy Gibson να λέει τηλεφωνικά στον δημοσιογράφο της Daily Mail: «Μπορώ να καταλάβω τις σημαντικές εργασίες που πραγματοποιούνται για την επισκευή αγωγών φυσικού αερίου ή την κατασκευή σπιτιών, αλλά όχι τις συγκεκριμένες που έχουν να κάνουν με εξωτερική ανακαίνιση προκειμένου να γίνει το κτίριο πιο όμορφο».