Breaking News

Survivor - K. Ταραμπάνκο: «Με εγκατέλειψε το κορμί μου. Ήταν λάθος που έδωσα το 100% από την αρχή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις της μητέρας της, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το Survivor. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή «Love it» από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται, καθώς δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα:

«Η αλήθεια είναι πως απλά με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ουσιαστικά, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor... Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω...

Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη γενικά να τη χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός... Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφιζα πάντα γυναίκες. Ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη... Δεν μπορείς να με κατηγορείς ότι δεν αγαπάω το γυναικείο φύλο ή πως ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας μου...

Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω τόσα άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα πολύ που ήρθε μια δυνατή παίκτρια. Δεν το έπαιξα αρχηγός πουθενά και σε κανέναν.

Ήταν άκρως εγωιστική κίνηση να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Ωστόσο, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι να μαγειρεύω το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι, μου το ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε».

Δείτε το βίντεο.