Breaking News

Λ. Μαντά για Α. Γεωργίου - Κ. Νικολάου : «Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Κούλλης Νικολάου απάντησε στη συγγραφέα Λένα Μαντά, μετά τις δηλώσεις της σε διαδικτυακή συνέντευξη στο «The Caller».

«Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι γιατί δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν "Βρε Λένα, να είσαι καλά"» είχε πει μεταξύ άλλων, η συγγραφέας...

Σε νέες δηλώσεις της στο Happy Day, η Λένα Μαντά τόνισε: «Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου... Θα μας κάνετε να βρεθούμε και να μην ξέρουμε αν είμαστε τσακωμένοι ή όχι... Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία. Μετά το "Βαλς" έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει... Το "αχάριστος" ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει εισαγωγικά. Το παράπονό μου για το "Βαλς" δεν ήταν οικονομικό. Ίσως να ήθελα κάτι, που δεν μου δόθηκε και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο».

Και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Ανδρέα... Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε... Δεν αθετήθηκε η συμφωνία μας, απλά ήθελα ένα "ευχαριστώ"».