Breaking News

Μ. Αθανασίου: «Με τις κόρες μου αγάπησα περισσότερο τις γυναίκες - Τα πρώην ζευγάρια, που έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» για τα παιδιά του και τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Μαρία Σολωμού, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για το γάμο.

Ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει τη σχέση του με τη συνάδελφό του, Μαρία Σολωμού, στις αρχές του 2004. Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2009. Από το 2011 είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Τον Οκτώβριο του 2014 ήρθε στη ζωή η πρώτη τους κόρη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν ένα ακόμη κoριτσάκι.

Πριν λίγο καιρό η  Μαρία Σολωμού είχε εξομολογηθεί: «Ο Αλέξανδρος μένει με τον μπαμπά του, έφυγε όταν ήταν 13 ετών. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα ότι στην εφηβεία θα μείνει μαζί του, γιατί εγώ είχα φοβηθεί ότι θα κάνει κάποια "επανάσταση τρελή". Και στην εφηβεία ο Μάριος μου το ζήτησε, όπως και έγινε».

Ο Μάριος Αθανασίου είπε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ:

«Κάποιες φορές είμαι πολύ χαρούμενος σαν μπαμπάς και άλλες ντρέπομαι, γιατί μπορεί να ξεφεύγω των ορίων ή να κάνω κάτι που δεν ήταν σωστό.

Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος να μεγαλώνεις ένα αγόρι από ένα κoρίτσι. Μετά την έλευση των κoριτσιών "ξεκλείδωσα" και κατάλαβα όλο αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που υπήρχε στη ζωή μου πιο πριν με τις γυναίκες, το οποίο δεν μπορούσα να το λύσω, ήταν γρίφος.

Οι κόρες μου με έκαναν να αγαπήσω πολύ περισσότερο τις γυναίκες, τις οποίες ούτως ή άλλως τις αγαπούσα.

Ο Αλέξανδρος μένει μαζί μου, πάμε πια στην κατηγορία φιλίας. Αυτό προσπαθώ να βρω, τη σχέση και το μεσοδιάστημα μεταξύ γονιού και φίλου.

Δεν φοβάμαι τη δέσμευση. Όταν έχεις παιδί είσαι δεδομένα παντρεμένος. Δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να παντρευτώ γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το πρωτεύον.

Με τη Μαρία Σολωμού έχω φιλική σχέση. Τα περισσότερα ζευγάρια πια, που έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι, περνούν λίγο δύσκολα όταν χωρίζουν και μετά από ένα - δυο χρόνια βρίσκουν έναν τρόπο να συνεννοηθούν. Δεν σημαίνει ότι αγαπιούνται. Αν ήθελες ο άνθρωπος αυτός να ήταν στη ζωή σου, θα ήταν....».

Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις περιόδους εγκυμοσύνης των συντρόφων του και στο πώς βίωσε τον ερχομό των παιδιών του, ενώ μίλησε και για αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Δείτε το βίντεο.