Breaking News

Μάριος Πρίαμος για Survivor: «Αγωνιστικά είναι σε... slow motion - Οι Διάσημοι θέλουν να ρίξουν τη δυναμική της Κάτιας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις εξελίξεις στο Survivor σχολίασε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν φιναλίστ στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Μάριος Πρίαμος είπε ότι οι Μαχητές υπερτερούν στα αγωνίσματα σε σχέση με τους Διάσημους, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Γενικότερα όλο το παιχνίδι είναι σε λίγο slow motion (αργή κίνηση) αγωνιστικά».

Επίσης, επισήμανε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο των Διασήμων - που αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της - είναι δυνατή παίκτρια, ενώ κατέκρινε τη στάση της σχετικά με το ρύζι που βρήκε και δεν το μοιράστηκε.

Ωστόσο, τόνισε ότι η παραγωγή έπρεπε να πάρει το ρύζι και να μην παίξει το περιστατικό στην τηλεόραση, όπως γινόταν σε αντίστοιχα περιστατικά στο Survivor 1.

Ακόμη, υποστήριξε ότι οι συμπαίκτες της Κάτιας στάθηκαν πολύ στο συγκεκριμένο θέμα γιατί «ήθελαν να ρίξουν τη δυναμική της επειδή είναι η πιο δημοφιλής στην ομάδα».

Δείτε όσα είπε ο Μάριος, όπως και ο πρώην συμπαίκτης του και συνεργάτης της εκπομπής Κωνσταντίνος Βασάλος.