Breaking News

MasterChef: Φόρεσε συγκινημένη την ποδιά - «Ήρθα για να φτάσω μέχρι τον τελικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ακόμη παίκτρια πήρε την ποδιά και πέρασε απευθείας στο σπίτι του MasterChef 5, στο τέταρτο  επεισόδιο των auditions που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τετάρτης.

«Έχω δύο παιδάκια. Αν όλα πάνε καλά θα κάθονται στην τηλεόραση να παρακολουθούν τη μαμά τους να μαγειρεύει. Ο άντρας μου είναι σεφ, όποτε δεν θα έχουν πρόβλημα με το φαγητό» είπε η Μαρίνα στους κριτές,

Μετά από σχετική ερώτηση του Σωτήρη Κοντιζά, απάντησε: «Έχω έρθει για να φτάσω μέχρι τον τελικό. To να αφήσω τα παιδιά μου πίσω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να γυρίσω και να τους κάνω περήφανους».

Τελικά η Μαρίνα εξασφάλισε τα τρία "ναι" των κριτών, φόρεσε συγκινημένη την πόδια και πήρε απευθείας το "εισιτήριο" για το σπίτι του MasterChef 5.


Να σημειωθεί ότι στο βίντεο που προβλήθηκε, πριν μαγειρέψει, η Μαρίνα εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το οποίο της δημιούργησε πρόβλημα στην όρασή της:

 «Δεν ήμουν πάντα δυναμική στη ζωή μου λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που είχα περάσει στα 14 μου χρόνια.

Κόλλησα τοξόπλασμα από μια γάτα, το οποίο με χτύπησε στο οπτικό μου νεύρο κι έχασα την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο, χάνοντας ουσιαστικά την εφηβεία μου, τους φίλους μου και την καθημερινότητά μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή, αλλά δεν μπορούσα να τα κόψω όλα σε εκείνη την ηλικία. Οπότε έκανα παρατυπίες και κατέληξα να φτάσω τα 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, να έχω κοινωνική ζωή και να κάνω παρέες. Κι επειδή ήμασταν από την Αλβανία μονίμως βιώναμε ρατσισμό κι εγώ και οι αδερφές μου.

Ο αθλητισμός με έβγαλε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μπήκα σε μία ομάδα χαντμπολ και σε ηλικία 16 ετών έπαιξα στην πρώτη κατηγορία. Τώρα έχω το 75%, δεν μπορώ 100% να δω ή να εστιάσω σε πράγματα, αλλά μπορώ να κινηθώ στο χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε ανθρώπους».