Breaking News

Ράνια Τζίμα: «Ο πατέρας μου δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για όλους και για όλα στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης.

Η  Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία της στη δημοσιογραφία και τη σχέση της με την πολιτική, όπως στη γνωριμία, το γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε το παράπονο που έχει από τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους, ακόμα και τώρα μου λέει "Τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις", "παπατζιλίκι" και "πουλάτε αέρα κοπανιστό". Τέτοια πράγματα... σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει και εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό.

Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση, κάτι που πέρασε και στο δικό μου DNA.

Δεν με βλέπει στο δελτίο ειδήσεων. Το χειρότερο απ' όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι ότι με παίρνει τηλέφωνο την ώρα του δελτίου για να μου πει κάτι αδιάφορο, σε βαθμό που πιστεύω πια ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες.

Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ μισθό κι έλεγε στη μάνα μου, που ζούσε τότε, "Το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στη μία τη νύχτα, έχει κάποιο πρόβλημα"...».

Δείτε τη συνέντευξη.