Breaking News

Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο παρουσιάστηκε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε», κάνει λόγο για σύμφωνο συμβίωσης, που υπέγραψαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Espresso», η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τη μελαχρινή συνάδελφό του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κατατέθηκε χθες (το πρωί της Πέμπτης) στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Οι δυο τους είναι φίλοι και το έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους, ωστόσο η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ εpωτικές προεκτάσεις. 

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η Μαίρη Συνατσάκη είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.


«Έχω ρωτήσει, αλλά η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατεία. Προσπαθούν, από ό,τι μαθαίνω, να πάει στον ένα χρόνο... Δεν έχω κάνει ακόμα τα χαρτιά, έχω κομπλάρει... Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα... Υπήρχε πάντα σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι... Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου "Όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς"...» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.