Breaking News

Ε. Ράντου για ξεκίνημα της καριέρας της: «Είχε διαρρεύσει παντού ότι τα έφτιαξα με τον διευθυντή του Εθνικού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» του Mega φιλοξενήθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της και τα επαγγελματικά της.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πίεση που δέχτηκε από τη μητέρα της για να παντρευτεί τον τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο είχε σχέση και που είναι παντρεμένη από το 1994. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει αναλυτικότερα για την εποχή εκείνη σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2019...

Ακόμη, μίλησε και για τη νέα κωμική σειρά μυθοπλασίας «Ζακέτα να πάρεις», που έρχεται στην ΕΡΤ και στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο ξεκίνημα της καριέρας της:

«Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, έκανα τη Στρίγγλα που έγινε αρνάκι, μόλις βγήκα από τη σχολή. Και επειδή ήταν πολύ πρωτότυπο η ηρωίδα του έργου να είναι στην ηλικία του ηθοποιού - γιατί τότε αυτούς τους ρόλους τους έπαιζαν 50αρηδες και 60αρηδες, πολύ μεγαλύτερες ηλικίες -, το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού.

Τον άνθρωπο ούτε που τον ήξερα. Όταν τον συναντούσα στο διάδρομο του Εθνικού κοιτούσα κάτω με ενοχή. Και έλεγα τότε "Κοίτα τώρα, με βάζουν στη θέση να νιώθω ότι δεν μπορώ να κοιτάξω έναν άνθρωπο στα μάτια γιατί υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία...". Οπότε το bullyίng το ένιωσα πολύ νωρίς στη δουλειά...

Βγήκα και γρήγορα στη δουλειά - 17 χρονών, στο πρώτο έτος της σχολής έκανα την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στην ΕΡΤ - οπότε υπήρχε μία αίσθηση ότι για κάποιον άλλο λόγο γίνονται τα πράγματα και όχι γιατί είμαι ταλαντούχα».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.