Breaking News

Survivor: Κονδυλάτος για Κοψιδά... «Είναι πολύ βλάκας» - Στα «μαχαίρια» Σαλαγκούδη και Τριαντάφυλλος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τον συμπαίκτη του στους Κόκκινους, Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος τον υπέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση στο πρόσφατο συμβούλιο... Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Survivor:

«Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή υποψήφια μέσω της ψηφοφορίας, την οποία είχε οργανώσει από πριν και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες; Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του.

Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και πως δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος γι' αυτόν, αλλά έλεγα πώς θα το θέσει τώρα; Ότι έχω κάνει τι; Γιατί άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και πιστέψτε με είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου.

Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ό,τι φαίνεται είναι πολύ βλάκας. Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του. Ίσως αν έλεγε κάτι πιο έξυπνο να μου ήταν πιο ευκολοχώνευτο. Ο ίδιος πάντως είναι αχώνευτος πάντα».

Από την πλευρά της η Ανθή Σαλαγκούδη εξέφρασε στον Περικλή το παράπονό της ότι η ομάδα δεν πιστεύει στην ίδια και πώς όταν όταν είχε αναδειχθεί η πιο δημοφιλής, πριν καταργηθεί η ψηφοφορία, οι συμπαίκτες της είχαν άλλη στάση απέναντί της.

Νωρίτερα η Ανθή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος επανήλθε στις μέρες που κάποιοι παίκτες ψήφιζαν την Κάτια Ταραμπάνκο (πριν αποχωρήσει οικειοθελώς) και τον Γιώργο Κοψιδά, οι οποίοι έφεραν νίκες στην ομάδα.

Δείτε τα βίντεο.