Breaking News

Survivor: Ακυρώθηκε η αποχώρηση - Κατέρρευσε στο συμβούλιο η Mariposa - Ξανά στο νοσοκομείο η Κάτια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Μαχητές πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο το αγώνισμα ήταν εξαντλητικό με αποτέλεσμα στο συμβούλιο που ακολούθησε  η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου να καταρρεύσει. 

Η παίκτρια των Μαχητών ίδρωσε, έδειξε να χάνει την επαφή και ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν δίπλα της και της έκαναν αέρα με την Έλενα να νιώθει καλύτερα στη συνέχεια.

Στο συμβούλιο δεν παρευρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά. «Το θέμα υγείας, το οποίο η Κάτια αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες, επιμένει. Περιμένουμε τη γνώμη των γιατρών για να δούμε εάν και πότε θα επιστρέψει» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χωρίς αποχώρηση παίκτη. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Πάνος Καλλίδης, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Ανθή Σαλαγκούδη από τους Διάσημους.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες: «Από την ομάδα των Διασήμων έχουν ήδη αποχωρήσει δύο παίκτες. Λόγω και της απουσίας της Κάτιας για ιατρικούς λόγους, αποφασίσαμε να μην υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από την ομάδα των Διασήμων».

Δείτε όσα έγιναν στο συμβούλιο. Το απόσπασμα με τη Mariposa προς το τέλος του 1ου βίντεο, που ακολουθεί.