Breaking News

Κοκλώνης: «Μέσα σε 7 μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια» - To εισιτήριο στον J. Bieber που τον «απογείωσε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα «Μεσάνυχτα» της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στον Alpha με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μίλησε για την επιχειρηματική του πορεία, εξηγώντας πώς ένας έpωτας στο Βερολίνο τον έκανε να εμπνευστεί την επιχείρηση που τον οδήγησε  στην επιτυχία. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Μέσα σε 7 μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια. Ήταν η αρχή για να κατακτήσω τον κόσμο των ταξιδιών. Δεν άλλαξα, ο ίδιος ήμουν. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ και... έτρωγα πατατάκια στο σπίτι. 

Η εταιρία μεγάλωσε και βρέθηκα να ζω στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησα από την Αθήνα, πήγα σε Λονδίνο, Βερολίνο, Πολωνία, Ιρλανδία, Τουρκία και κατέληξα στην Αμερική, όπου η εταιρία είχε πολλούς πελάτες. 

Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα... Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία...

Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί τον είχαν πιάσει να οδηγεί μεθυσμένος. Κατά τύχη - επειδή είμαι και τυχερός - τον κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Πάω, λοιπόν, εκεί με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για να φύγει από την Αμερική, όπως του ζητούσαν τότε, Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία... 

Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο χωρίς επιστροφή να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το χρησιμοποίησε το εισιτήριο.»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.