Breaking News

Η χειμαρρώδης συνέντευξη της Ε. Ακρίτα: «Δεν πηγαίνω σε δίκες, αλλά σ' αυτή με τον Σεφερλή μπορεί να πάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης, η Έλενα Ακρίτα συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το «διαζύγιό» της με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», μετά από 20 χρόνια, τόνισε ότι δεν θέλει να έχει «σκ@τόψυχους και τοξικούς ανθρώπους» στη ζωή της, ενώ σχολίασε  την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. 

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, επισήμανε: «Είμαι αλλεργική, αλλά θέλω πάρα πολύ να το κάνω, δεν διστάζω καθόλου. Δεν θα το κάνω μόνο αν ο γιατρός μου πει ότι μπορεί να έχω αλλεργική αντίδραση. Θέλω τη ζωή μου πίσω, δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι. Και επειδή είμαι και καταθλιπτική ως άνθρωπος, αυτή η κατάσταση με πιέζει πάρα πολύ».

Μεταξύ άλλων, προς το τέλος της συνέντευξης - όπως θα δείτε στο βίντεο από το 30ό λεπτό και μετά - αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή, που ξεκίνησε το 2019... Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν πηγαίνω σε δίκες, αλλά σ' αυτή με τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί και να πάω... Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Ήξερα τη γυναίκα του παλιά, η οποία ήταν ένα αξιολάτρευτο κι εξαιρετικό πλάσμα. Δεν προσπάθησα να τα βρούμε εξωδικαστικά. Με κανέναν δεν προσπαθώ να τα βρω εξωδικαστικά γιατί παραμένω στο κείμενο μου...

Έχουν αλλάξει τα πράγματα και το έγραψα πολύ ευγενικά. Το να πεις κάποιον "αδερφή" ή κάποια "χοντρή" σε ταινία με τον Ηλιόπουλο και τον Φωτόπουλο τη δεκαετία του '60 είναι απολύτως αποδεκτό για τα δεδομένα της τότε κοινωνίας. Αν το κάνεις, όμως, σήμερα υπάρχουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δεν έχεις δικαίωμα να τις χλευάζεις. Αλλάζουν οι αντιλήψεις.

Ο κόσμος πάει στην πρώτη σειρά να δει τον Σεφερλή, αλλά ένας κύριος και μία κυρία υπέρβαροι, όσο και να γελούν, μέσα τους βαθιά δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι θυματοποιούνται και στοχοποιούνται. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαίρονται. Όποιος γελάει, το κάνει για να ξορκίσει με το γέλιο το μπoύλινγκ που έχει υποστεί από τότε που ήταν ένα στρουμπουλό παιδάκι και το κορόιδευαν στο σχολείο για τα κιλά του κι αυτό γελούσε γιατί δεν είχε τρόπο να αμυνθεί...

Αυτοί οι άνθρωποι, όλων των διακρίσεων, έχουν μάθει να είναι θύματα... Εγώ θα ήθελα πολύ να πω του Μάρκου Σεφερλή για το πώς αλλάζουν τα πράγματα και πώς κερδίζονται πια τα ανθρώπινα δικαιώματα....»

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.