Breaking News

Survivor: Αντιδράσεις με την ψηφοφορία για την Α. Σαλαγκούδη - Η απάντηση της παραγωγής και οι αλλαγές που εξετάζονται (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιο δημοφιλής παίκτρια στην ομάδα των Κόκκινων του Survivor αναδείχθηκε στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter πήρε φωτιά. Μάλιστα, φέρεται να εξετάζεται από την παραγωγή το ενδεχόμενο να καταργηθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας αν αποδειχθεί αλλοίωση αποτελέσματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», που ήρθε σε επαφή με την παραγωγή, η Acun Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο, από την επόμενη ψηφοφορία, να αλλαχτεί η διαδικασία.

Όπως τόνισε, ο λόγος είναι πως η κινητοποίηση από την οικογένεια της Σαλαγκούδη και γενικότερα από το περιβάλλον της μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώσει όλο το αποτέλεσμα. Δηλαδή, να βγει ξανά η πιο δημοφιλής παίκτρια. 

Τα τηλεφωνήματα για τη Σαλαγκούδη φέρεται να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. «Ζητήσαμε τσεκάρισμα από δικηγόρο. Οι ψήφοι είναι από διαφορετικά τηλεφωνήματα» επισήμαναν από την παραγωγή.

Επίσης, είπαν στην Έλενα Πολυκάρπου: «Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εμπλοκή στην ψηφοφορία καθώς υπάρχει ανεξάρτητη εταιρία. Επίσης, ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας κι αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, όλα θα τεθούν κι αυτά πάλι σε άλλη βάση, καθώς δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος αποχώρησης (π.χ. μέσω αγωνίσματος)».

Δείτε τα βίντεο.