Breaking News

Survivor: Οι πρώτοι τριγμοί στη Μπλε ομάδα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αλλαγές των ομάδων, οι Μπλε έδειχναν ενωμένοι και γεμάτοι θετική ενέργεια, ωστόσο η κατάσταση στην παραλία τους δείχνει να ανατρέπεται.

Η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου είπε στην κάμερα του Survivor: «Όταν άλλαξαν οι ομάδες πίστεψα ότι θα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί. Οι 2-3 πρώτες μέρες ήταν απίστευτες και νόμιζα ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Πολύ γρήγορα άρχισαν μικροχωρίσματα, αλλά όχι απόλυτα όπως πριν την αλλαγή των ομάδων. Ενώ φαινόταν οι ισορροπίες καλύτερες, εν τέλει δεν ξέρω αν είναι. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω αρκετά μόνη μου, αλλά ίσως είναι θέμα ημερών, μπορεί αύριο να είμαι καλύτερα».

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τόνισε: «Νιώθω ότι η Έλενα είναι αρκετά απομονωμένη τις τελευταίες ημέρες. Ίσως νιώθει παραμελημένη από εμένα γιατί κάνω αρκετή παρέα με την Άννα Μαρία (Βέλλη), κάτι που είναι φυσιολογικό γιατί ταιριάξαμε πολύ. Τα βρίσκουμε σε όλα. Είναι λογικό κάποιοι άνθρωποι να ταιριάζουν περισσότερο, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω παραμελήσει την Έλενα. Δεν μπορώ να την πιάσω από το χέρι και να της πω έλα στην παρέα μας, δεν είμαι η μαμά της. Είναι μεγάλη κοπέλα και ξέρει τι κάνει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Εκείνη κάνει παρέα με την Ελευθερία (Ελευθερίου) και τη Βαλέρια (Χοψονίδου). Δεν έχω κάποιο θέμα με την Έλενα... βλέποντας και κάνοντας. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα συμβεί...».

«Έχω μάθει ότι τον τελευταίο καιρό η Έλενα λέει για μένα ότι δεν έχω τρόπους και πως είμαι διπρόσωπος. Αλλά με τα παιδιά που έχω μιλήσει και έχουμε βάλει κάτω τα γεγονότα, φαίνεται ποιος είναι ο διπρόσωπος...» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης.