Breaking News

Survivor - Κ. Ταραμπάνκο: «Ψήφιζαν τον Κοψιδά γιατί δεν μπορούσαν να διώξουν εμένα - Φαντάσου αν ξαναμπώ πόσο θα... χαρούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του Dot κάθισε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, από όπου αποχώρησε για λόγους υγείας.

Όπως τόνισε, έπρεπε να μπει στο παιχνίδι με 10 κιλά παραπάνω, καθώς ο οργανισμός της κατέρρευσε. «Μπήκα 53 κιλά και βγήκα 48. Είχα χάσει όλο το λίπος μου» επισήμανε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης το όμορφο μοντέλο. 

Μεταξύ άλλων, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: 

«Από την αρχή ήρθα κοντά με τον Γιώργο Κοψιδά και στη συνεχεια και με τον Αλέξη Παππά. Με τις κοπέλες δεν άντεχα που συζητούσαν όλη τη μέρα για το φαγητό. Έβλεπα εφιάλτες όταν κοιμόμουν, με φαγητό που δεν μπορούσα να φάω.

Από ένα σημείο και μετά κοίταξα τον εαυτό μου γιατί ένιωθα ότι δεν λειτουργούσαμε σαν ομάδα. Δεν είμαι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι γιατί δεν έχει καμία σχέση το GNTM με το Survivor. Δεν είχα ξαναπεινάσει, δεν είχα κοιμηθεί ξανά στα πατώματα ούτε είχα κρυώσει. Εκεί δεν σκεφτόμουν ότι υπήρχαν κάμερες. Απλά πεινούσα...

Το ρύζι το βρήκα στο σκουπίδια σε ένα μικρό σακουλάκι, κοντά στο χώρο που γίνονται τα αγωνίσματα. Επειδή δεν υπήρχε η αίσθηση της ομάδας, σκέφτηκα να το κρατήσω για την ένωση. Σαφώς ήταν λάθος μου. Κάποια στιγμή μαγείρεψα λίγο ρύζι και με είδε ο Καλλίδης. Προσφέρθηκα να του δώσω το μισό και το πήρε. Μετά από δύο ημέρες μου ζήτησε να μαγειρέψουμε ξανά.

Όταν ψήφισα τον Καλλίδη, θεώρησε ότι παρακίνησα και άλλους να τον ψηφίσουν και μετά το συμβούλιο με μαρτύρησε για το ρύζι.

Έκανα λάθος, αλλά από την άλλη δεν έβλεπα καμία ομάδα, η οποία προσπάθησε να διώξει τρεις φορές τον Γιώργο Κοψιδά, που έφερνε νίκες.

Ψήφιζαν τον Γιώργο Κοψιδά επειδή δεν μπορούσαν να διώξουν εμένα. Μου το είπε αυτό ένα από τα κoρίτσια. Ίσως γιατί ήμουν η πιο δημοφιλής. Αυτό δεν ήταν ομαδικό...

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω σίγουρα θα μοιραζόμουν το ρύζι για να αποφύγω όλο αυτό που συνέβη. Αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον μπορεί να έβρισκαν και κάτι άλλο για να με κατηγορήσουν.  

Θέλω να μιλήσω με όλους τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι για τις συμπεριφορές μας έφταιγαν οι ακραίες συνθήκες. Ήθελα πολύ να μείνω και να κερδίσω. Μου άρεσαν πολύ τα αγωνίσματα. 

Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά αν μου κάνουν πρόταση. Ο σύντροφός μου, ο Κωστής, δεν θα χαρεί καθόλου αν ξαναπάω. Είναι δύσκολο γι' αυτούς που μένουν πίσω. Σίγουρα, αν ξαναπήγαινα, θα έτρωγα πολύ τις προηγούμενες μέρες. Δεν ξέρω, είναι νωρίς ακόμη για να απαντήσω... Με τον Κωστή είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί.

Στο Survivor έβραζα νερό με αλάτι για να μου ανεβεί η πίεση. Λίγο λάδι έβαλα μόνο μία φορά. Ένιωθα ότι κατέρρεα...

Κάποιοι χάρηκαν που έφυγα από το παιχνίδι. Φαντάσου πόσο θα "χαρούν" αν θα ξαναμπώ...».

Δείτε το βίντεο.