Breaking News

Βαλάντης: Διάβασε μπροστά στην κάμερα το... μήνυμα χωρισμού που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Βαλάντης είχε προκαλέσει αίσθηση τον περασμένο μήνα με την εξομολόγηση που έκανε στη Φαίη Σκορδά για την πρώην σύντροφό του.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει τότε στο Πρωινό: «Έχουμε χωρίσει με τη σύντροφό μου και είναι και ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ για άνθρωπο. Είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων, που θα ήθελα πραγματικά να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου, να μην υπάρχει καθόλου. Δεν θέλω να υπάρχει στο μυαλό μου αυτό το χρονικό διάστημα. Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο, θα ήθελα να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής».

Το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Pop Up» πρόβαλε δηλώσεις του, με τον Βαλάντη να τονίζει: «Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και θεωρείς τον άλλο ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι... Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει πραγματικά και γυρίζει και σου λέει "Είσαι ένα τίποτα..."... Γι' αυτόν το λόγο αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως...».

Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να διαβάσει μπροστά στην κάμερα το μήνυμα χωρισμού που του είχε στείλει. Το μήνυμα ανέφερε σχετικά με τους λόγους που τον χώρισε: «Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι και να ασχολούνται όλοι μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή κι έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

Νωρίτερα, είχε επισημάνει: «Όταν ξεκίνησα ως τραγουδιστής μου έκαναν bullyίng - επειδή είχα περίεργο look - όλοι αυτοί που μιλάνε αυτή τη στιγμή για αντι-bullyίng».

Επίσης, αποκάλυψε: «Στο παρελθόν είχε έρθει στο καμαρίνι μου μια κοπέλα, που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά, η οποία μου είπε "Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έpωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου". Είπα "εντάξει". Δεν το μετάνιωσα...»

Δείτε το βιντεο.