Breaking News

Σ. Χρηστίδου για Μουτσινά - Συνατσάκη: «Είδα σχόλια και στεναχωρήθηκα... Δεν μας πέφτει λόγος να πούμε την αποψούλα μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σχολίασε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αφήνοντας αιχμές για κάποιες αρνητικές αντιδράσεις που εκφράστηκαν στα social media. Η όμορφη παρουσιάστρια είπε:

«Είδα σχόλια, όχι τόσο στις εκπομπές, αλλά στο internet και στεναχωρήθηκα κάπως... Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση και μου κάνει εντύπωση γιατί μιλάμε για κάτι πραγματικά τόσο τρυφερό, που κανένας δεν ξέρει ούτε γιατί γίνεται ούτε τι συμβολίζει  ούτε τι προθέσεις υπάρχουν... Και δεν μας πέφτει και λόγος... 

Μιλάμε για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ (ως φίλοι) έτσι κι αλλιώς, το έχουν δηλώσει... Εμάς δεν μας πέφτει καθόλου λόγος να πούμε την αποψούλα μας, πώς μας φαίνεται και αν το εγκρίνουμε ή δεν το εγκρίνουμε. Και στην τελική τι ζόρι τραβάμε;

Δηλαδή, είδα κάποια σχόλια που ήμουν έτοιμη να απαντήσω. Δεν απαντώ ούτε για μένα, αλλά εκεί ήμουν έτοιμη να το κάνω... ».

Δείτε το βίντεο.