Breaking News

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο 24χρονος ράπερ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σβήσει τα φώτα της στις 03.00 το πρωί, έφτασε η είδηση για τον νεαρό ράπερ. Βρίσκεται στη ζωή, αλλά σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Φιλικό πρόσωπο του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif, επιβεβαίωσε στο «Τούνελ» την πληροφορία. Μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε εκείνη την ώρα στο χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία. Λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη, θα γίνουν γνωστές σήμερα.

Σε όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

Το «Τούνελ» σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. στην Περαία Θεσσαλονίκης, μετέφερε πληροφορίες που ερευνούσαν οι εθελοντές μες τη νύχτα. Μαρτυρίες έφταναν και στο δικά τους τηλέφωνα, που ελέγχονταν.

Παρακολουθώντας την εκπομπή η θεία του αγνοούμενου Λάμπρου από τα Γιάννενα, όπου διαμένει, θέλησε να απευθύνει έκκληση στον ανιψιό της.

«Όλοι έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί και ανησυχούμε πολύ για την τύχη του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την Αγγελική Νικολούλη μίλησε και η γιαγιά του Λάμπρου, περιγράφοντας τη ζωή μαζί του και το τι της είπε πριν χαθεί.

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

Ντοκουμέντο: Το «κατηγορώ» του Λάμπρου…

Εμφανώς ταραγμένος, αποχαιρετά φίλους, γνωστούς και εχθρούς, λέγοντας πως πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι.


«Είμαστε σε κατάσταση σοκ…»

Συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου ράπερ, εμφανώς ταραγμένοι και ανήσυχοι από την εξαφάνισή του, απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει.

«Όλη η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ γιατί κάθε δευτερόλεπτο, κάθε λεπτό που περνάει, είναι δύσκολο για εμάς. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μία ημέρα πριν εξαφανιστεί, αλλά δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του», είπε στο «Τούνελ» η μητέρα του Λάμπρου.

«Η αστυνομία έψαξε σπίτι του. Δεν μου είπε κάτι όταν μιλήσαμε λίγη ώρα πριν χαθεί», λέει ο πατέρας του.


«Από το σπίτι μου έστειλε το τελευταίο μήνυμα…»

Ο φίλος του ράπερ, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο με το δριμύ «κατηγορώ», μίλησε στο «Τούνελ»:

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα.»