Breaking News

Μεγάλη νικήτρια του «The Voice» η Ιωάννα Γεωργακοπούλου - Όλα όσα έγιναν στον τελικό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του «The Voice of Greece» ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ αργά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στο Social Media Room βρισκόταν η Λάουρα Νάργες, ενώ η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε τα ταλέντα στη σκηνή του μουσικού σόου.

Στον τελικό οι coaches ανέβηκαν στη σκηνή σε ντουέτα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια. 

Οι 9 διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στον τελικό ήταν:

• Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

• Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Νίκος Νταλάκας και Λία Μίχου.

• Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή.

• Ομάδα Σάκη Ρουβά: Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Μετά τις ερμηνείες των 9 φιναλίστ, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε με την ψήφο του τους 4 που προχώρησαν στην επόμενη φάση του τελικού, οι οποίοι ήταν η Ειρήνη Περικλέους, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή και ο Νίκος Νταλάκας.

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι έδωσαν ξανά μάχη στη σκηνή του «The Voice» και ακολούθησε νέα ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε η τελική δυάδα, που ήταν οι δύο παίκτριες από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η Αλεξάνδρα Σιετή.

Λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Μεγάλη νικήτρια του «The Voice of Greece» είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, τα βίντεο με όσα έγιναν στον τελικό.