Breaking News

Διονύσης Σχοινάς: «Μπράβο στην τηλεόραση που... δικάζει, γιατί η πολιτεία δεν το κάνει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την άποψή του σχετικά με το κύμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος εξέφρασε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι συμβαίνουν σε όλες τις δουλειές. Μακάρι να βγουν και να μιλήσουν όσοι υπήρξαν θύματα. Λέω πρώτη φορά μπράβο στην τηλεόραση, που - αν και λένε ότι δικάζει - καλά κάνει και δικάζει αυτή τη στιγμή, γιατί η πολιτεία δεν δικάζει. Ας δικάσει, λοιπόν, κάποιος...» είπε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Μπάκα.

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ γιατί δεν θα ξαναγίνει τίποτα πια, πιστεύω ότι όλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Έγιναν όλοι μια γροθιά για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Μεγάλο ξεκαθάρισμα φέτος σε πολλά πράγματα... Κάποια αδικήματα παραγράφονται, αλλά έγιναν... Μακάρι να ανοίξουν αυτιά, να ανοίξουν μάτια και να ανοίξουν και μύτες...».

Νωρίτερα ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, δηλώνοντας πως είναι εpωτευμένος 25 χρόνια μαζί της, ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή της ως κριτής στο House of Fame L’ Academia, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο.