Breaking News

«Έφυγε» στα 44 του ο Dustin Diamond (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία μόλις 44 ετών, ο Dustin Diamond, ο οποίος ήταν πιο γνωστός για το ρόλο του ως Samuel 'Screech' Powers στη σειρά «Saved by the Bell».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ηθοποιός πέθανε μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη Φλόριντα στις 12 Ιανουαρίου.

Εκπρόσωπός του είπε ότι άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Tash Jules.


Η κατάστασή του πιστεύεται ότι επιδεινώθηκε ραγδαία την τελευταία εβδομάδα μετά από τους αρχικούς κύκλους χημειοθεραπείας. 

«Ο Dustin δεν υπέφερε. Δεν πρόλαβε να βυθιστεί στον πόνο. Γι' αυτό, είμαστε ευγνώμονες» τόνισε ο ατζέντης του.


Ο  Dustin Diamond, που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1977 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, πρωταγωνίστησε σε 86 επεισόδια, από το 1989 έως το 1992, στη σειρά «Saved by the Bell». 

Ακολούθησε το «Saved by the Bell: The College Years» τη σεζόν 1993-94 όπου έπαιξε σε 19 επεισόδια. 

Το τρίτο μέρος της σειράς, το «Saved by the Bell: The New Class», προβλήθηκε από το 1993 έως το 2000, όπου συμμετείχε, πάντα ως Samuel 'Screech' Powers, σε 130 επεισόδια. 

Η σειρά επανήλθε το 2020, χωρίς ωστόσο τη συμμετοχή του Dustin Diamond.


Ο ηθοποιός έπαιξε και σε άλλες σειρές, εμφανίστηκε σε reality shows, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές ταινίες.

Μεταξύ των πολλών συλλυπητηρίων μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωρίζουν αυτά των πρώην συμπρωταγωνιστών του στο «Saved by the Bell», Mario Lopez, Mark-Paul Gosselaa, Tiffani Thiessen και Tori Spelling.