Breaking News

Έγινε μαμά η πριγκίπισσα Ευγενία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το παλάτι του Buckingham είχε ανακοινώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης (παλαιότερη ονομασία του Γιορκ της Βρετανίας) και ο σύζυγός της Jack Brooksbank ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβασε στα social media την πρώτη φωτογραφία, που δείχνει το χεράκι του μωρού της. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε το παλάτι. Στις 9 Φεβρουαρίου, στις 8:55 το πρωί, στο ιδιωτικό νοσοκομείο The Portland, η πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στη ζωή ένα αγοράκι, έχοντας στο πλευρό της τον Jack Brooksbank.

Να σημειωθεί ότι η Ευγενία είναι το δεύτερο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της συζύγου του Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης και το έκτο κατά σειρά εγγόνι της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι πλέον δέκατη (σύμφωνα με τη νέα κατάταξη) στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πίσω από την αδερφή της, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, η οποία είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο...