Breaking News

Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν και να μιλήσουν όσοι ξέρουν για τον Λιγνάδη και το Αρσάκειο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Ακρίτα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για όσα συμβαίνουν στο θέατρο, λέγοντας πως  θα βγει πιο δυνατό μέσα από αυτή την ιστορία.

Σχολιάζοντας την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η δημοσιογράφος και συγγραφέας επισήμανε ότι την έχουν δαιμονοποιήσει γιατί έχει φωτογραφία από παλιά με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε κι εκείνη «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» - όπως έκανε και ο Φοίβος Δεληβοριάς -, ενώ απηύθυνε έκκληση να βγουν και να μιλήσουν όσοι ξέρουν για τον Λιγνάδη και το Αρσάκειο.

«Πρέπει να βγουν να μιλήσουν... Όλα τα θύματα έχουν δικαίωμα να μιλήσουν όποτε θέλουν, όπως θέλουν και για όσο γουστάρουν... Ένας από τους λόγους που βγήκα σήμερα ήταν να κάνω μια έκκληση στους ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν, όχι μόνο για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά ακόμα και για την περίοδο στο Αρσάκειο, να βγουν να μιλήσουν. Ξέρεις πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Μόλις τους λέω να το πουν επώνυμα, λένε "όχι". Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν εμείς τους ζητάμε βοήθεια για ένα σκάvδαλο, κάνουν την κότα» τόνισε η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.