Breaking News

Δεληβοριάς: «Μπερδεύει την ομoφυλοφιλία με την παιδεραστiα - Θα δηλώνω επαγγελματίας ομoφυλόφιλος μέχρι να τελειώσει η δίκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη, εγώ θα δηλώνω "επαγγελματικά ομοφυλόφιλος" για στήριξη στα θύματα... Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι από χθες. Άνοιξε κι ο ΚΑΔ, κολλούνται και ένσημα, θα κάνουμε και σεμινάρια από ό,τι μαθαίνω, θα βοηθήσουμε να βολέψουμε πολλά παιδιά στο επάγγελμα...»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε την Τετάρτη στο Πρωινό για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ σχολίασε και τις χθεσινές δηλώσεις του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια... Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Αυτά που λέει ο κάθε δικηγόρος είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης του. Αυτά που είπε χθες ο κ. Κούγιας είναι απόψεις του κ. Λιγνάδη. Τι μας είπε; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα, ότι ένας ομοφυλόφιλος ή κάποιος που έχει εξωσυζυγική σχέση δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο να μαρτυρήσει. Αυτά είναι απόψεις του κ. Λιγνάδη, ο οποίος επιτρέπει να βγαίνει ο δικηγόρος του και να λέει τέτοια πράγματα. 

Επίσης, ο δικηγόρος του - ο κ. Λιγνάδης δηλαδή - μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστiα, που είναι ένα ειδεχθές και ποινικά κολάσιμο έγκλημα και με τον βιaσμό, που είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Υπάρχει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο άνθρωπος που επελέγη από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί το ελληνικό θέατρο έχει αυτές τις απόψεις... Δεν ξέρουμε τι έχει κάνει ο κ. Λιγνάδης μέχρι τώρα, αλλά αυτό που έγινε χθες είναι ένα έγκλημα. Είναι ήδη ένας βιaσμός και της πραγματικότητας και των θυμάτων και των ανθρώπων που είναι να μιλήσουν.

Ξέρουμε πολύ καλά γιατί επελέγη ο κ. Κούγιας και γιατί βγαίνει σε όλα κανάλια. Το κάνει για να φοβηθούν αυτοί οι άνθρωποι που μίλησαν κι αυτοί που προτίθενται να μιλήσουν και το σκέφτονται, γιατί βλέπουν την εικόνα της κοινωνίας που εκπροσωπεί ο κ. Κούγιας κι ο κ. Λιγνάδης. Μιας κοινωνίας που φτάνει να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα.

Ένα άλλο ζήτημα, που είναι σκανδαλώδες, είναι ότι ο κ. Λιγνάδης πολιτικοποιεί ο ίδιος την υπόθεσή του. Δηλαδή λέει ότι είμαι εδώ γιατί υπάρχει μια σκευωρία εναντίον της κυβέρνησης και της επένδυσης στο Ελληνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο γιατί συνδέει τον εαυτό του με την κυβέρνηση. Και δεν είδα ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος να βγει και να διαμαρτυρηθεί γι' αυτά που είπε ο κ. Κούγιας και που πιστεύει προφανώς ο κ. Λιγνάδης...

Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη, εγώ θα δηλώνω "επαγγελματικά ομοφυλόφιλος" για στήριξη στα θύματα... Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι από χθες. Άνοιξε κι ο ΚΑΔ, κολλούνται και ένσημα, θα κάνουμε και σεμινάρια από ό,τι μαθαίνω, θα βοηθήσουμε να βολέψουμε πολλά παιδιά στο επάγγελμα...».