Breaking News

Υπόθεση Λιγνάδη - Κούγιας: «Ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών - Θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, του οποίου ανέλαβε την υπεράσπιση, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του σχετικά για τη δικογραφία που πήρε στα χέρια του, ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Στη δικογραφία υπάρχουν δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους. Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες.

Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για "επαγγελματίες" ομoφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομoφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα εpωτευμένη και είχε σeξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών και για ενδείξεις πολιτικής σκευωρίας προκειμένου να φύγει η Λίνα Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

«Ξεκίνησε από τους αθλητές, συνεχίστηκε με τους ηθοποιούς, έρχονται οι τραγουδιστές, μετά οι δημοσιογράφοι και κατόπιν άλλοι» είπε, σημειώνοντας «θα καταντήσουμε έρμαια ατόμων που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή».

Στη συνέχεια τόνισε: «Την κυρία Μενδώνη θέλω εγώ προσωπικά να τη μηνήσω, αν μου το επιτρέψει ο εντολέας του, για παράβαση της νομοθεσίας όσον αφορά την καταρράκωση του τεκμηρίου της αθωότητας. Τι χαρακτηρισμοί ήταν αυτοί; Επικίνδυνη προσωπικότητα; Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αν θέλεις να διασώσεις το πολιτικό σου μέλλον δεν καταστρέφεις έναν άνθρωπο, τον οποίο προηγουμένως αποθέωνες. Τον πέρασες από τη Βουλή και τον έκανες Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, του μεγαλύτερου θεατρικού θεσμού».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου.