Breaking News

Έρχεται στον ΑΝΤ1 «Η φωτογραφία της ζωής μου» με τη Μαριάννα Τουμασάτου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αθλητές, φωτορεπόρτερ, διασώστες, γιατροί, εθελοντές, «ιπτάμενοι», καλλιτέχνες,  επιζώντες: Ξεφυλλίζουν όλοι το άλμπουμ της ζωής τους και θυμούνται.

«Η φωτογραφία της ζωής μου» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στις 21:00 το βράδυ, με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Μέσα από τυπωμένες αναμνήσεις, το «πριν» έρχεται στο «τώρα» αιχμαλωτίζοντας συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, νοσταλγίας, παραδοχής.

«Η φωτογραφία της ζωής μου» αναβιώνει και αφηγείται ιστορίες αγάπης, προσφυγιάς, φυσικών καταστροφών, οικογενειακών συναντήσεων, επανασυνδέσεων, απώλειας, αλλά και σημαντικές αθλητικές στιγμές. Μοναδικές ιστορίες που μέσα από περιγραφές ξυπνούν έντονες μνήμες.

Με τη βοήθεια του φωτογράφου, Αλέξανδρου Μαραγκού και της ομάδας παραγωγής, η εκπομπή «δημιουργεί» ξανά το χθες. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά στον φακό, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια ρούχα και τα ίδια αντικείμενα. Περικυκλωμένοι από εικόνες του παρελθόντος, οι πρωταγωνιστές αισθάνονται τυχεροί και δυνατοί που, πολλά χρόνια μετά, μπορούν να κρατήσουν και πάλι την ίδια φωτογραφία στα χέρια τους.

«Η Φωτογραφία της ζωής μου», είναι ένα τρυφερό «ντοκιμαντέρ» που έρχεται χρόνια μετά να αναπλάσει εποχές, μνήμες και συναισθήματα. Ένα «ντοκιμαντέρ» για τις ανάγκες του οποίου εκτυπώθηκαν 550 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν ανάμεσα από χιλιάδες άλμπουμ. Οι πρωταγωνιστές των φωτογραφιών, διένυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθούν ξανά στο  ίδιο σημείο που τότε φωτογραφήθηκαν. Βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στα Προσφυγικά, στο Παλιό Αεροδρόμιο του «Ελληνικού»… Βρέθηκαν εκεί που τότε, στο μακρινό παρελθόν, χαμογέλασαν στο φακό του τότε φωτογράφου. Σήμερα, που όλα γύρω τους έχουν αλλάξει, έρχονται οι αναμνήσεις να εκμηδενίσουν τον χρόνο και ν’ αποδείξουν τη δύναμή τους.


«Η φωτογραφία της ζωής μου», με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στις 21:00.