Breaking News

Survivor: Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η ένταση, η παράξενη απόφαση της Ανθής και οι καυστικές δηλώσεις του Αλέξη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το κρίσιμο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία διεξήχθη στο επεισόδιο της Τρίτης, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Τελικά οι Μπλε επικράτησαν ξανά, αυτή τη φορά οριακά με 10-9, με τον αγώνα να κρίνεται σε flag race, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να υποδείξουν εκ νέου υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Νωρίτερα είχε επικρατήσει ένταση στην παραλία της Κόκκινης ομάδας, ως συνέχεια της προηγούμενης ψηφοφορίας.

Να σημειωθεί ότι πριν το αγώνισμα ξάφνιασε τους τηλεθεατές η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω, αλλά επειδή δεν αισθάνομαι καλά θα πάρω την πρωτοβουλία και δεν θα συμμετέχω στο αγώνισμα».

Επίσης, στη Μπλε ομάδα ο Αλέξης Παππάς έκανε αιχμηρές δηλώσεις πριν το αγώνισμα, ξεκαθαρίζοντας: «Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακκούβα και θα πέσουν πάλι μέσα... Είμαι με τον Chris, δεν έχω αρχηγικές τάσεις. Δεν έχουμε στόχο να παραμείνουμε ως το τέλος... Δεν με αφορά καν αν θα φύγω αυτή την εβδομάδα ή όταν θα λήξει το παιχνίδι».

Δείτε τα βίντεο.