Breaking News

«Γιάννης και Μαρία» - Πέμη Ζούνη: «Τι κρύο τράβηξα!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Flashback στην τηλεοπτική της καριέρα, μπροστά στην κάμερα του Dot, έκανε η ηθοποιός Πέμη Ζούνη, η οποία αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε ένα αληθινό χαστούκι που «έφαγε» σε μία σκηνή με αποτέλεσμα να της ανοίξει η μύτη.

Επίσης, αποκάλυψε  ότι γέννησε την κόρη της στο ίδιο μαιευτήριο και στον ίδιο όροφο που έγιναν τα γυρίσματα για τη σειρά «Φανή» (1989) της ΕΡΤ.

Νωρίτερα μίλησε για άλλη σειρά της ΕΡΤ, το «Γιάννης και Μαρία», που προβλήθηκε τη σεζόν 1982-1983.

«Επειδή η Μαρία το έσκασε από το σπίτι χωρίς να πάρει πολλά ρούχα μαζί της... περίπου τίποτα... τα γυρίσματα έπρεπε να γίνουν με ένα άσπρο, καλοκαιρινό μπλουζάκι και μία καλοκαιρινή φούστα. Τα γυρίσματα είχαν αρχίσει αρχές φθινοπώρου... Τι κρύο τράβηξα όλους τους επόμενους μήνες; Αυτό το μπλουζάκι έπαιζε σχεδόν σε όλο το σίριαλ; Τι κρύο τράβηξα!» αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα είχε εξομολογηθεί για τη σειρά, αλλά και για τον συμπρωταγωνιστή της: «Έκανα τη 16χρονη, αλλά ήμουν μεγαλύτερη. Ήταν ωραίο το σενάριο, πολύ τρυφερά τα γυρίσματα και έπαιξαν σπουδαίοι ηθοποιοί. Εμείς ήμασταν δύο "τσικό"... Ο συμπρωταγωνιστής μου (Ηλίας Γιαννίτσος) ήταν όντως 16 ετών. Ο Ηλίας δεν έγινε ηθοποιός, δεν ήθελε. Έπαιξε στην ταινία "Η κάθοδος των εννιά" και μετά σταμάτησε, έκανε άλλα πράγματα στη ζωή του. Ήρθε μετά από πολλά χρόνια και με είδε στο θέατρο. Ήρθε στο καμαρίνι, είχε λίγο γκρίζους κροτάφους, αλλά δεν άλλαξε, ήταν ίδιος! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή...».

Δείτε το βίντεο.