Breaking News

Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντά στη Χρυσηίδα Δημουλίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Άνοιξα την τηλεόραση κι έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα, με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια κι εκείνη την ώρα ήμουν στον υπολογιστή κι έγραψα αυτό που έγραψα, ότι ο κύριος Βαρθακούρης δεν έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σπίτι του, ότι φέρεται αγενώς προς την κατά τ' άλλα ευπρεπή γυναίκα του, την οποία τη συμπαθώ πάρα πολύ» είπε η γνωστή συγγραφέας.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Αποκάλεσε σκυλιά τους αναγνώστες μου, σας παρακαλώ πολύ! Αυτό είναι καθαρό bullyίng. Εγώ έκανα μία ανάρτηση ως τηλεθεάτρια και είπα τη γνώμη μου. Ο κύριος μου κάνει bullyίng. Του έστειλα ένα μακροσκελές μήνυμα και του ζήτησα να σταματήσει αυτό το πράγμα και να κατεβάσουμε και οι δύο τις αναρτήσεις μας, αλλά δεν μου απάντησε. Και καλύτερα να προσέχει γιατί εγώ το έκανα για το καλό του...».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», απαντώντας έμμεσα στη Χρυσηίδα Δημουλίδου:

«Με τον άντρα μου έχουμε μία σχέση, την οποία ο κόσμος γνωρίζει. Είμαστε αυτοί που είμαστε και λειτουργούμε μπροστά στην κάμερα όπως λειτουργούμε και από πίσω. Για να είμαι με τον άντρα μου σημαίνει ότι ξέρω το ήθος του, ξέρω ποιος είναι και τον αγαπώ πολύ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της, αλλά και πώς ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα στη Χρυσηίδα Δημουλίδου και το Χάρη Βαρθακούρη.