Breaking News

Η συνέντευξη του Χαρδαλιά στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Νομίζω ότι είμαστε στην αρχή του τέλους αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Nίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», όπου άνοιξε τα χαρτιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τη διαρκή μάχη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. 

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ξενάγησε τους τηλεθεατές στο «στρατηγείο» του, εκεί όπου λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για την αντιμετώπιση μεγάλων γεγονότων όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές.

Αναφερόμενος στη στενή συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.

«Από την αρχή της πανδημίας είναι ένας άνθρωπος που συνεργάζομαι κάθε μέρα... Μαζί με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, ουσιαστικά είμαστε οι 3 άνθρωποι που καθημερινά θα μιλήσουμε πάνω από τρεις - τέσσερις φορές» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Nίκος Χαρδαλιάς επισήμανε: «Νομίζω ότι είμαστε στην αρχή του τέλους αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω σε επίπεδο μήνα. Πάσχα δεν θα κάνουμε όπως είχαμε μάθει να κάνουμε. Σιγά σιγά, τους επόμενους μήνες, θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας. Διακοπές το καλοκαίρι θα κάνουμε με μέτρο και με μέτρα. Όσον αφορά τη μάσκα εξαρτάται... Αν πάνε όλα καλά με τα εμβόλια, θα έχουμε χτίσει το τείχος ανοσίας μέχρι τον Ιούνιο - Ιούλιο, οπότε θα αλλάξουν νομίζω κάποια δεδομένα, αρκεί να μην έχουμε οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη που μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα».

Δείτε όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.