Breaking News

Ιάσονας Παπαματθαίου: «Η ίδια μου η μητέρα είχε πέσει θύμα σeξουαλικής παρεvόχλησης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου, αλλά και τη συνεργασία του με τον ηθοποιό που καταγγέλλει ο Δημήτρης Άνθης για σeξουαλική κακoποίηση, o Ιάσονας Παπαματθαίου είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

«Θέλω να πω γενικά ότι με όλες αυτές τις υποθέσεις, που έχουν βγει στη δημοσιότητα και μας απασχολούν, σε κάποιες υποθέσεις ήμουν υποψιασμένος γιατί είχα ακούσει ιστορίες και φήμες για κάποιους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι αν δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας ή ο ίδιος θύμα, δε μπορείς να κινηθείς νομικά. Σε άλλες υποθέσεις έπεσα από τα σύννεφα. Τώρα όλα αυτά είναι στις αρμόδιες αρχές, στα χέρια της Δικαιοσύνης και ελπίζουμε όλοι να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όπως τους αρμόζει».

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι και η ίδια η μητέρα του είχε πέσει θύμα σeξουαλικής παρεvόχλησης στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Η ίδια μου η μητέρα είχε πέσει θύμα σeξουαλικής παρεvόχλησης. Ήταν μία νέα, ταλαντούχα και φέρελπις ηθοποιός του Θεάτρου Τέχνης. Όταν χώρισε από τον πατέρα μου ήταν κατά κάποιο τρόπο εκτεθειμένη και είχε υποστεί διάφορα από διάφορους. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει εκείνη την εποχή. Μεγάλωνε εμένα και είχε δύο γονείς που αρρώσταιναν βαριά... Σταμάτησε από τη δουλειά και βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο, σκηνοθετώντας ερασιτέχνες σε πολιτιστικούς συλλόγους».

Δείτε το βίντεο.