Breaking News

Καταγγελία από την Ηλιάνα Αραβή για πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ήμουν 17,5 ετών... Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο στις 10 το πρωί, αυvαvιζόταv και μου μιλούσε πpόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση τηλεφωνικά. Εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και πως τον έχω σαν μπαμπά μου... Μου είχαν κοπεί τα πόδια...»

Νέα καταγγελία στο χώρο του θεάτρου, αυτή τη φορά από την Ηλιάνα Αραβή, που αφορά άλλο πρόσωπο και όχι τα ονόματα που έγιναν γνωστά το προηγούμενο διάστημα. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

«Μιλάω για έναν κωμικό ηθοποιό, πάρα πολύ γνωστό, ο οποίος μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή που σπούδαζα, στο πρώτο έτος. Είχα έρθει σε ηλικία 17,5 ετών από την Κύπρο για σπουδές.

Στην αρχή με φλέρταρε, αλλά διακριτικά και δεν έδωσα σημασία. Με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά, που παιζόταν χρόνια, το έκανε μάλλον για να με καλοπιάσει. Τελικά στη σειρά δεν με πήραν, ενώ άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα...

Μέχρι που μία μέρα, με πήρε τηλέφωνο στις 10 το πρωί, αυvαvιζόταv στο τηλέφωνο και μου μιλούσε πpόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση τηλεφωνικά. Εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και πως τον έχω σαν μπαμπά μου... Μου είχαν κοπεί τα πόδια...

Όταν έχεις κάποιον είδωλο και ξαφνικά γίνεται αυτό, παθαίνεις σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο και δεν ήξερα τι να κάνω. Το είχα πει στους γονείς μου, αλλά δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν.

Μετά από κάποια χρόνια έμαθα ότι ο διευθυντής της σχολής δεν είχε ιδέα για ό,τι συνέβαινε και όταν το έμαθε, έφυγε από τη σχολή ο συγκεκριμένος ηθοποιός. Μάλιστα, τα επόμενα δύο χρόνια, που ήμουν στη σχολή, έμαθα ότι έκανε τα ίδια και με άλλες κοπέλες.

Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους δύο ηθοποιούς, πρόκειται για άλλον. Τονίζω ότι είναι ένας πάρα πολύ γνωστός κωμικός ηθοποιός».

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου επισήμανε ότι γνωρίζει το όνομα του ηθοποιού, όμως δεν μπορεί να το πει δημόσια, καθώς δεν το αποκάλυψε η ηθοποιός. Επίσης, πρόσθεσε ότι η Ηλιάνα Αραβή έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο ΣΕΗ, αναφέροντας και το όνομα του γνωστού κωμικού ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο.