Breaking News

Μπιμπίλας: «Δεν θα συγκαλύψουμε κανέναν - Περιμένουμε να συγκεντρωθούν οι καταγγελίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη χθεσινή απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) να μην γνωστοποιείται οποιοδήποτε στοιχείο, το οποίο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών, μίλησε - μέσω skype - ο  Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Εμείς ως υπεύθυνο σωματείο δεν μπορούμε να δίνουμε στη δημοσιότητα τις καταγγελίες που μας έρχονται. Πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Υπάρχει ένα πειθαρχικό συμβούλιο, όπου έρχονται οι φάκελοι.

Να σκεφτείτε πως τις καταγγελίες που διαβάσατε τώρα, εγώ τις ακούω τώρα για πρώτη φορά. Δεν έχω ανοίξει το φάκελο γιατί εγώ είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και δε νομιμοποιούμαστε να ανοίγουμε φακέλους και να τους δίνουμε στη δημοσιότητα.

Όλο αυτό που πήγε προς τις εκπομπές πριν έρθει σε εμάς, δεν είμαστε καθόλου υπεύθυνοι εμείς. Διότι άκουσα από κάποια εκπομπή ότι προσπαθούμε να συγκαλύψουμε. Καθόλου δεν θα συγκαλύψουμε, απλά περιμένουμε με συνετό και υπομονετικό τρόπο να συγκεντρωθούν οι καταγγελίες, να τις κατηγοριοποιήσουμε και να δούμε ποιες θα πάνε προς τη νομική οδό και ποιες θα οδηγήσουν το Πειθαρχικό σε διαγραφή ατόμων».

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ενόχλησή του για το γεγονός ότι υπάρχουν όλο το 24ωρο κάμερες έξω από το σπίτι του.

«Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό, γιατί βιάζονται τα κανάλια; Είναι έξω από το σπίτι μου. Έρχονται μέσα στη νύχτα και χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού μου και τρομάζω» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Όταν όλοι μιλούν για τον ίδιο άνθρωπο προφανώς δεν μπορεί να συνωμοτούν» επισήμανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη εναντίον πασίγνωστου ηθοποιού και θιασάρχη.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του.