Breaking News

Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, Δροσάκη: Καταγγελίες «φωτιά» για πασίγνωστο ηθοποιό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τελευταίο διάστημα δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου εναντίον ηθοποιών και σκηνοθετών.

Χθες το βράδυ ήρθαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη εναντίον πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί τον κατηγορούν «για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, οι οποίες προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους». Επίσης, ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Για τις καταγγελίες μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΗ, Άρης Λάσκος.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη περιγράφουν σε 10 σελίδες όσα ισχυρίζονται ότι βίωσαν.

Στη συνέχεια μίλησε στο «Ευτυχείτε» και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος - μεταξύ άλλων - εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για το γεγονός ότι υπάρχουν όλο το 24ωρο κάμερες έξω από το σπίτι του.

Για τις καταγγελίες μίλησε και ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, τονίζοντας πως είχε πρόβλημα άσχημης συμπεριφοράς κατά τη συνεργασία του στο παρελθόν με τον γνωστό ηθοποιό.

Δείτε τα βίντεο.