Breaking News

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Δεν έχουμε μιλήσει ξανά, είναι σοβαρή ρήξη αυτή που έγινε με την Άλκηστη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης, ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για όλα  στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής μίλησε για την πολυετή καριέρα του στη μουσική, τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και τις παταγώδεις αποτυχίες, όπως και για την πολιτική.

Μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε για τη ρήξη του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη σχέση τους σήμερα:

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά... Σάββατο του Θωμά, επάνω στο κάρο του Δήμου, η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδάει μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο... Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα "όχι". Κι εφόσον θα δεν θα είχα πει "όχι", δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη, που δεν ήταν δική της απόφαση.

Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το "τέρας", με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων. 

Δεν έκανε κανέναν χαρούμενο, ούτε εμένα που το έγραψα. Αν με ρωτούσε και μου έλεγε ότι θα πάει με ένα φορτηγό να πει τα τραγούδια μας στις γειτονιές, θα της έλεγα "πες τα κυρά μου". 

Δεν έχουμε μιλήσει ξανά με την Άλκηστη, είναι σοβαρή ρήξη αυτή που έγινε εκείνη την ημέρα. Δεν της κρατάω καμία κακία».

Στο τέλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμήνευσε, μαζί με τους «Prestige The Band», αγαπημένες επιτυχίες του, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 με την υπέροχη μουσική του.

Δείτε τη συνέντευξη.