Breaking News

Μέμος Μπεγνής: «Έχασα 10 κιλά σε 1 μήνα» - «Έφυγα από δουλειά εξαιτίας σκηνοθέτη, δεν άντεξα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μέμος Μπεγνής κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου αναφέρθηκε αρχικά στη δίαιτα που έκανε για ένα μήνα, η οποία τον οδήγησε στο να χάσει 10 κιλά. 

«Δεν τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού, αλλά μ' αρέσουν τα γλυκά. Τα έκοψα και κάνοντας και μία συγκεκριμένη δίαιτα έχασα 10 κιλά μέσα σ' ένα μήνα» είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Στη συνέχεια σημείωσε για το φιλί που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας»:

«Ήταν το πρώτο γκέι φιλί στην κυπριακή τηλεόραση. Υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις, αλλά οι θετικές ήταν πολύ περισσότερες».

Σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του θεάτρου, τόνισε: «Δεν περίμενα να ακούσω όλα αυτά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται τέτοια πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έχει δώσει ένα προφίλ καταρτισμένου, μορφωμένου, καλού ηθοποιού, ευγενούς ανθρώπου κλπ. Και λες κοίτα μερικές φορές τι κρύβει η εικόνα ενός ανθρώπου».

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε ότι σε πρόβες θεατρικής παράστασης, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, γνωστός σκηνοθέτης τον μείωνε και του φέρθηκε απαράδεκτα. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε:

«Μεταξύ μας ξέραμε πόσο κακά μπορεί να περάσει κάποιος που θα πάει να δουλέψει με κάποιον Χ, Ψ ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Από προσωπική μου εμπειρία, σε μια παράσταση, στα πρώτα 3-4 χρόνια της πορείας μου, μας φερόντουσαν πολύ άσχημα, όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλο το θίασο.

Σηκώθηκα κι έφυγα στον ένα μήνα προβών εξαιτίας ενός συγκεκριμένου σκηνοθέτη, αν και είχα ανάγκη από χρήματα αλλά και από τη συγκεκριμένη "λαμπερή" συνεργασία. Δεν έφτασα ποτέ να είμαι μέλος της παράστασης. Δεν το άντεξα και καλά έκανα. Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επέτρεπε να το κάνω και να μείνω να υφίσταμαι όλο αυτό το bullyίng και τη μείωση της προσωπικότητάς μου.

Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στο θέατρο γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και είναι πολύ ωραίο αυτό γιατί χρειάζεται πια να βγει το καλό προς τα έξω».

Δείτε τη συνέντευξη.