Breaking News

Βασίλης Ζούλιας: «Ήμουν 29 ετών και ένιωθα 89... Έψαχνα έναν καινούριο τρόπο να πεθάνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του Dot κάθισε και ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε για τη δύσκολη στιγμή, όπου μια πτώχευση του άνοιξε το δρόμο για το χώρο της μόδας. 

Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μπίλι Μπο και το πώς βίωσε από κοντά την ασθένεια και το τέλος του.

Αναφερόμενος στη σκοτεινή περίοδο στη ζωή του και στους εθισμούς, ο Βασίλης Ζούλιας εξομολογήθηκε:

«Μίλησα για τους εθισμούς γιατί ήθελα να σπάσει το ταμπού. Ο αλκοολισμός είναι μία ασθένεια... Σταμάτησα να πίνω από τον Οκτώβριο του 1992... Αυτό που με έκανε να πω σταματάω ήταν ο συναισθηματικός πάτος...

Η μόδα με κρατούσε, ωστόσο ήμουν 29 ετών και ένιωθα 89. Θυμάμαι τη μέρα που είχα πετάξει το μπουκάλι. Είχα περάσει μια περίοδο που είχα κάνει 5-6 απόπειρες αυτοκτοvίας γιατί ήθελα να τελειώνει αυτό... 

Οι εθισμένοι άνθρωποι είναι βαθιά δυστυχισμένοι, δεν βρίσκουν χαρά πουθενά... δεν αντέχουν τον εαυτό τους, δεν αντέχουν την πραγματικότητά τους κι αυτό που τους συμβαίνει. Πονάνε συνεχώς και στην ερώτηση "γιατί πονάτε;" δεν υπάρχει απάντηση. 

Απευθύνθηκα για βοήθεια σε μία ομάδα 12 βημάτων. Θυμάμαι τη μέρα που ζήτησα βοήθεια... άλλαξαν όλα σε μία στιγμή.

Λίγο πριν μπω σε αυτό το πρόγραμμα έψαχνα έναν τρόπο καινούριο να πεθάνω. Είχα δοκιμάσει όλα τα άλλα. Ούτε το μπαλκόνι δούλεψε, ούτε τίποτα, ο Θεός ήθελε να ζήσω, τελείωσε... Βρήκα χαρά από την πρώτη μέρα της καινούριας μου ζωής. Εδώ και 28 χρόνια χαίρομαι. Είναι ένα ταξίδι προς τη χαρά...».

Επίσης, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε για τη σχέση του με τον συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτο. Μάλιστα, στο τέλος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος του επιφύλαξαν μία έκπληξη, καθώς συνδέθηκαν με βιντεοκλήση με τον Περικλή, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor.

Δείτε το βίντεο.