Breaking News

Νικολέτα Βλαβιανού: «Η Κάτια Δανδουλάκη και η Μιμή Ντενίση κρατούν οικογενειακό κλίμα στο θέατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νικολέττα Βλαβιανού κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τα χρόνια της τηλεοπτικής ευημερίας και την 5χρονη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστής ηθοποιός αναφέρθηκε στα κυκλώματα και τις θεατρικές παρέες που κυριαρχούν στο χώρο και απομακρύνουν όποιον τους πάει κόντρα, όπως και στον δικό της πολύχρονο αποκλεισμό, αλλά και στη Μιμή Ντενίση, που την πήρε σε δουλειές παρά τα "τηλεφωνήματα" που έγιναν για το αντίθετο. 

Επίσης, η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για τον έpωτά της και το γάμο της μ’ έναν σκανδιναβό Βίκινγκ και για την κόρη της, την οποία αποθάρρυνε από το να ασχοληθεί με το θέατρο εξαιτίας των όσων βίωσε η ίδια. 

Ακόμη σχολίασε το κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και μίλησε για τη λεκτική βία που χρησιμοποιείται ως παιδαγωγική μέθοδος σε δραματικές σχολές.

Μεταξύ άλλων, η Νικολέττα Βλαβιανού είπε: «Πιο παλιά στο θέατρο περισσότερο ήταν γυναίκες θιασάρχισσες, οι οποίες δημιουργούσαν ένα οικογενειακό κλίμα... Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ξένια Καλογεροπούλου κ.α... Αυτό έχει μειωθεί. Τώρα περισσότερο κάνει δουλειά ο παραγωγός. Αλλά αν πας να διαμαρτυρηθείς στον παραγωγό, δεν θα πάρει το μέρος σου. Θα πάρει το μέρος εκείνου που θα φέρει τα χρήματα». 

Και πρόσθεσε: «Οι θιασάρχισσες δεν ήταν έτσι, κρατούσαν ένα οικογενειακό κλίμα, όπως και κρατάνε οι δύο που έχουν απομείνει, η Κάτια Δανδουλάκη και η Μιμή Ντενίση».

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο δικός μας χώρος ξέρει πολλά για πολλούς. Δεν δικαιολογώ τίποτα, όλα πρέπει να λέγονται, αλλά να λέγονται σοβαρά πράγματα, γιατί βγαίνουν και διάφορα τα οποία αποδυναμώνουν τα σημαντικά» τόνισε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.