Breaking News

Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη της νικήτριας του «The Voice» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The Voice of Greece 5» ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΪ με τον τελικό, στον οποίο μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.

Το Σάββατο η Ιωάννα φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Σου Κου Family», όπου μοιράστηκε με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου, ενώ μίλησε και για τη νίκη της.

«Είμαι τελειομανής και προσπαθώ πάντα να βγάζω το καλύτερο αποτέλεσμα... Ήμουν πάντα ο εαυτός μου και αυτό φαίνεται, δεν υποκρίνομαι. Από ό,τι φαίνεται ο κόσμος το εκτίμησε... Οι γονείς μου έχουν σωστή φωνή. Η προγιαγιά μου τραγουδούσε. Οι γονείς μου με στήριξαν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα.

«Έχω μια σπάνια νόσο στα μάτια, είναι μια πραγματικότητα, αλλά δεν με επηρεάζει στα πράγματα που θέλω να κάνω. Υπάρχει κάποια δυσκολία στην καθημερινότητα, δεν διακρίνω πρόσωπα από απόσταση. Η νόσος είναι ανίατη, αλλά πιστεύουν ότι σε κάποια χρόνια θα βρεθεί θεραπεία... Το κατάλαβα στην τρίτη Γυμνασίου» εξομολογήθηκε η νικήτρια του «The Voice».

Δείτε το βίντεο.