Breaking News

Β. Παναγοπούλου για Μ. Παπαγιάννη - Σ. Παυλίδου: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να λύσουν τις διαφορές τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη σχετικά με το περιστατικό στο Θέατρο Xυτήpιo, που ήρθε στη δημοσιότητα περίπου τρία χρόνια πριν, τον Ιανουάριο του 2018, μίλησε - μεταξύ άλλων - στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Βάσια Παναγοπούλου.

«Εγώ οφείλω να ομολογήσω πως έκανα ό,τι μπορούσα για να λύσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι τις διαφορές τους. Βρέθηκα όντως σε πολύ δύσκολη θέση. Άκουσα, ας πούμε, ότι δεν πήρα το μέρος της Σοφίας και πως υποστήριξα τον Μάνο. Πράγμα το οποίο είναι τελείως ψευδές. Έχω να πω ότι όσο μπορώ, δεν επιτρέπω τέτοιου είδους συμπεριφορές» είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι μπορεί να φτάσουμε στο άλλο άκρο τώρα και να καταγγέλλουμε κάποιον επειδή μας στραβοκοίταξε» επισήμανε η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας, αναφερόμενη και στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε νωρίτερα: «Η αίσθησή μου πάντα για τον Κιμούλη είναι ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ απαιτητικός. Δεν θα έλεγα ότι είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Η συνεργασία μας κύλησε πάρα πολύ καλά. Στην πρώτη εμφάνισή μου στο θέατρο, που ήμουν και τελείως ψαρωμένη, μόλις είχα βγει απ' τη σχολή, μια χαρά ήταν όλα».

Δείτε το βίντεο.