Breaking News

Παραιτείται ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Σάββατο, ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου είχε εισαχθεί την περασμένη Τετάρτη, με την οικογένεια του ηθοποιού να δημοσιεύει και σχετική ανακοίνωση...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτηση του από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως είπε η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, ο ηθοποιός φέρεται να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από τη σειρά και την αποχώρησή του με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας.

«Έχει ένα υποκείμενο νόσημα - όπως έχει ειπωθεί -, το οποίο τον ταλαιπωρεί, ενώ υπάρχει και η πίεση των τελευταίων ημερών. Ακούγεται ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες μου από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι, όπως και να 'χει, η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά θα πρέπει να ληφθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει αποφασιστεί τι θα γίνει, είτε από τον ίδιο είτε από την ΕΡΤ. Αν αποχωρήσει, θα γίνει αντικατάστασή του ή παύση του ρόλου του», τόνισε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε το βίντεο.