Breaking News

Παύλος Χαϊκάλης για Ηλιάνα Αραβή: «Ήμουν ερωτευμέvος μαζί της - Της ζητάω δημόσια συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η  Ηλιάνα Αραβή, σε δηλώσεις της στο «Έλα Χαμογέλα», κατήγγειλε ότι δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό, όταν σπούδαζε σε δραματική σχολή.

Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Αραβή εξομολογήθηκε: «Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο στις 10 το πρωί, αυvαvιζόταv και μου μιλούσε πpόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση τηλεφωνικά. Εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και πως τον έχω σαν μπαμπά μου... Μου είχαν κοπεί τα πόδια...».

Το πρωί της Κυριακής ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», όπου η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρίνισε ότι μίλησε με την Ηλιάνα, που της είπε ότι το παραπάνω τηλεφώνημα είχε γίνει μετά την ενηλικίωσή της. 

O Παύλος Χαϊκάλης, που τόνισε ότι «δεν θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του», δήλωσε στην εκπομπή του Open:

«Άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την είχα μαθήτρια. Επειδή ειπώθηκε η ηλικία 17,5, εγώ τη γνώρισα 19 ετών.  Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν εpωτευμένος μαζί της...

Την πήγα σε οντισιόν, αλλά δεν το έκανα για να την καλοπιάσω. Δεν την εκβίασα, ήθελα να τη βοηθήσω. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, πως ήμουν εpωτευμένος, το έδειχνα με διακριτικό τρόπο. Εκείνη με απέφευγε, ήταν κυρία απέναντι μου, δεν έχω να την κατηγορήσω σε κάτι...

Επειδή, όμως, είμαι και αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μια γυναίκα μου λέει το "όχι", εγώ δεν τα παρατάω εύκολα.

Στο τηλέφωνο εγώ επέμενα κι εκείνη αρνιόταν την προσέγγισή μου με ωραίο τρόπο. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο περιβόητο τηλεφώνημα, που συζητάμε. Δεν την είχα πιέσει ποτέ και δεν την είχα προσβάλλει ποτέ ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν καλλιτέχνη ούτε σαν γυναίκα. Όταν αισθάνθηκα ότι δεν θα την ξαναδώ, καθώς ερχόταν και το καλοκαίρι, στο επίμαχο τηλεφώνημα της εξέφρασα όσα ένιωθα με έναν έντονο τρόπο.

Δεν έγινε ακριβώς όπως είπε, αλλά σίγουρα εκφράστηκα υπέρμετρα.... Μπορεί να ξέφυγα... Αν είναι κάτι, που στην τρυφερή ηλικία εκείνης της εποχής την είχε πειράξει, από αυτή τη θέση ζητάω δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα, τον πατέρα της και τη μητέρα της.

Δεν είχα πρόθεση να μειώσω την προσωπικότητά της... Όταν μου είπε στο τηλέφωνο ότι με βλέπει σαν το μπαμπά της, σταμάτησα και το θέμα τελείωσε εκεί...».

Δείτε όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.