Breaking News

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ένα χρόνο μετά το «Megxit», οριστικοί τίτλοι τέλους στη «βασιλική» τους ζωή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιανουάριο του 2020 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. 

Οι δυο τους αποσύρθηκαν και επίσημα από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου 2020, ημέρα ολοκλήρωσης του «Megxit», όπως είχε χαρακτηριστεί, με σχέδιο να επανεξετάσουν την κατάσταση μετά από 12 μήνες.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι o Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσeξ επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα της Αγγλίας πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια δήλωση ανέφερε ότι «η Βασιλική Οικογένεια λυπάται για την απόφασή τους», η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο πρίγκιπας Harry χάνει οριστικά τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η Meghan Markle τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις.

«Ενώ όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ζει πλέον στην Καλιφόρνια. Πριν λίγες ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά....

Να σημειωθεί ότι το περασμένο έτος προχώρησαν σε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Πληροφορίες τους ήθελαν τότε να δημιουργούν μια εταιρεία παραγωγής, που θα κάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιδικά προγράμματα.